NORMATEC – ЛИМФЕН ДРЕНАЖ

 

NORMATEC е американска фирма, която произвежда най-високотехнологичните апарати за лимфен дренаж. Проектирани и произведени в САЩ те се отличават с множество патентовани технологии, водещ дизайн и най-висококачествени материали и изработка. Всичко това ги прави предпочитаните апарати за лимфен дренаж сред водещите спортисти, клубове, клиники и физиотерапевти.

Какво представлява NORMATEC лимфодренаж?

Лимфодренажът е процедура, при която със специализиран апарат, който подава високо налягане и с помощта на маншети, се оказва терапевтичен ефект върху лимфната система. Този ефект стимулира движението на лимфната течност.

Кога се използва NORMATEC лимфодренаж?

 

  • СПОРТНО ВЪЗСТАНОВЯНЕ

Ускорява отвеждането на млечна киселина, токсини и лимфна течност в следствие на тежки физически натоварвания. В допълнение масажът стимулира тялото да възстанови естествения воден баланс, с което да е по-бързо готово за нови натоварвания.

  • МЕДИЦИНСКА ТЕРАПИЯ

Оказва влияние върху дълбоките процеси на тялото и лимфната система, с което оказва оздравяващ ефект върху целия организъм. Лимфо-дренажът е незаменима терапия при лечението и профилактиката на разширени вени, тромбози и различни проблеми предизвикващи кръвоносна и лимфна циркулационна недостатъчност, както и при постоперативно възстановяване.

  • ЕСТЕТИКА

Отстранява всичики оттоци, независимо от причината за появата им, което води до чувствително намаляване и на телесния обем. Лимфодренажният масаж възстановява мастната тъкан, кожата възстановява своето естествено здраво състояние, с което придобива и красив цвят. NORMATEC е много ефективен за лечение на целулит. Лимфо-дренажът може да се използва като профилактична процедура в съвременния живот, при който все повече се наблюдават заседнали навици.

 

ЦЕНИ:

25 лв./ 40 мин.

*Зоните, които могат да се обработват с Норматек са цели крака, ръце и комбинация от таз и кръст.